Júniusi kedvencek

by - július 03, 2017

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy júniusban nagyon sok kedvencem gyűlt össze, így ebben a bejegyzésben ezeket mutatom be Nektek. Vágjunk is bele!


Zabkása - Lidl

A hónap egyik nagy "felfedezettje" lett számomra a zabkása, amit eddig számos helyen láttam elkészítve, mégis úgy gondoltam, hogy ezt nem nekem találták ki. Ennek ellenére a saját kis receptem alapján, amelybe kerül egy titkos összetevő (pudingpor...így már nem is annyira titokzatos) nagyon szeretem fogyasztani. A lányoknak is készítettem növényi tejjel és imádják. 

Essence  - Luminous matt bronzosító

Ebben a hónapban végre én is beruháztam (jó nagy lemaradással) egy bronzosítóra, amelyből a számomra tökéleteset az  essence állványán találtam meg. Valószínűleg más márkák között is találnék kedvencet ebből a darabból, de önmagában a bronzosításért vagyok odáig. Teljesen meg tudja változtatni az ember arcát és most minden figyelmemet ennek a részletnek szentelem, amikor sminkelek.

H&M szerzemények

Az utóbbi időben nem sok sikerélménnyel távoztam a H&M üzleteiből, de ez az elmúlt hónapban megváltozott és szinte minden új ruhadarabom innen került a szekrényemben. Néha már úgy tűnhet, hogy promózok a cégnek, pedig sajnos még nem kerestek fel. Valószínűleg nem is fognak. Sebaj! Azért én továbbra is bújom a leárazásokat és a kollekciókat, mert így tettem szert most egy szuper sportcipőre és egy vagány szoknyára, kantáros rövidnadrágra és egy csinos szaggatott aljú farmerre is, amikért teljesen odáig vagyok. 

Napszemüveg - I am

Miután a lányok kezében szörnyű véget ért az előző napszemüvegem pályafutása, S.O.S felkiáltással vettem magamnak egy újat, amit egészen megkedveltem, pedig az üzletben úgy voltam vele, hogy egynek jó lesz, hogy ne süsse ki a nap a szememet. Szeretem, hogy az orrnyeregnél található fém egy kicsit különlegessé teszi a szemüveget.

Epilátor - Braun Silk Épil 9

Miután véget ért a hosszú tél...gondolom nem kell folytatnom ahhoz, hogy a nő társaim tudják, hogy mi következik. Lélekben felkészültem a szörnyű fájdalmakra, amikor nekiálltam a lábaimat felkészíteni a strandolásra, de azt hiszem elfelejthettem a hideg évszak alatt, hogy ezzel az epilátorral egyáltalán, sőt kifejezetten fájdalom mentes a szőrtelenítés. Imádtam, a lábam pedig sima lett!

Parfüm - Avon / Far Away

Az Instagram oldalamon (ITT) már említettem, hogy ez a parfüm számomra sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint bármelyik, amit eddig viseltem, hiszen ez az-az illat, amitől a férjem mai napig felkiált, amikor megérzi rajtam: Ezt viselted, amikor megismerkedtünk! Hónapok óta nem használtam, de a közelgő házassági évfordulónkra való tekintettel, most újravásároltam.

Könyvek, amik megérintenek

Az elmúlt időszakban több olyan könyvet is olvastam, amelyek nem csak egyszerű olvasmányok voltak a számomra, hanem lelki gyógyírként, pszichoterápiaként is hatottak rám. Ilyen volt Gayle Forman - Engedj el!-je és Samantha King -  Döntés-e, amik nagyszerű könyvek voltak ilyen szempontból. Ha tehetitek mindenképpen olvassátok el ezeket!

Firen táska

Szerintem bőven hangsúlyoztam már és most sem győzöm kiemelni a hazai alkotók ügyességét és kreativitását. Amikor először láttam Irén táskáit az Instagram-on (ITT), tudtam, hogy szeretnék egy darabot tőle. A táska a múlt héten megérkezett hozzám és amikor kinyitottam a csomagolást, tudtam, hogy olyan dolgot tartok a kezemben, ami nem csak időtálló darab, hanem teljes odafigyeléssel és az alkotás iránt érzett szeretettel készült. 

Nyári kis cipő a lányoknak - Lidl

Ezekben a darabokban nem is igazán azt szeretem, ahogy kinéznek, mert bár tényleg aranyosan festenek Sára és Dorka lábán ezek a cipők, de a lábbelik háttértörténete sokkal kedvesebb a számomra. Valójában csak Dorka lábára kaptam a helyi Lidl üzletben ilyen kis cipőt, de  - ahogy jó ikres anyához szokás - Sárának is szerettem volna egyet beszerezni. Megmozgattam mindnek követ, felhívtam a Lidl-t és több Facebook-os csoportban is megosztottam, hogy szeretném megtalálni. Rengeteg segítség érkezett, de végül az egyik anyukás csoport tagja volt olyan kedves, hogy megvette nekem a megfelelő méretet ebből a kis cipőből majd időt, pénz és energiát nem sajnálva, még házhoz is hozta nekünk. Ez a kedvesség a hónapom egyik legjobbja volt és ezúton is köszönöm szépen még egyszer! <3 


Egyszerű nyakláncok:

Júniusban három ékszer kedvencem is lett. Az első a medvés nyakláncom, amit egy helyi ékszerész készített nekem és szerintem csodás munkát végzett, a medál tökéletesen olyan, mint a blogom logója (erről hamarosan bővebben is mesélek majd az oldalon), az emlékőr nyakláncom, amit a Csodaország webáruháztól (ITT) kaptam ajándékba és már régóta vágytam egy ilyen különleges darabra, a harmadik pedig egy nagyon egyszerű nyaklánc, kör medállal a H&M-ből, amit a leárazott darabok között találtam.


Amiket szerettem még júniusban:

több, mint 3000 like a blog Facebook oldalán / még több szuper együttműködés / új könyvek első oldalai / esküvőzés négyesben / testvérkapcsolat a lányok között / még mindig a játszótér és a homokozás / új lámpa a hálószobába / a lányok szobája / a mi új hálószobánk / strandolás és csúszdázás együtt / filmezős esték / együtt olvasott könyv és az élmények kibeszélése / anya napok / anya vs. nő szerelések / a szabadtéri edzések egyre jobban mennek...már alig akarok meghalni közben / hajnali joghurtozás kettesben / pancsoló és viháncoló lányok az erkélyen / könyvek, könyvek, könyvek / feltűzött haj / szalmakalap nekem és a lányoknak is / az első lebarnulás / mezítláb a homokban / a lányok alvásideje alatti pihik / hazai alkotók és együttműködések / "most jó"" pillanatok / nosztalgiázás / outfit fotózás, ahol jól érzem magamat a bőrömben/ a régi énem megtalálása / 















A hónap mottója:

Related image

"A végtelenbe és tovább!"


Kedvenc önerősítő gondolatom:

Évekig feszélyezett kamasz koromban, hogy a lábaim nem tökéletesek. A combjaim vastagok és a hajszálerek mellett, amik lilán tarkítják ezt a testrészemet, még néhány gyerekkori balesetem nyoma is látszik. Sokáig nem mertem ezek miatt rövidnadrágot vagy mini szoknyát húzni, mert kényelmetlenül éreztem magamat, ha látszott a "hibám". Mióta megszülettek a lányaim még inkább tökéletlen lettem, de idén nyáron megvettem életem első kantáros rövid gatyóját és jól érzem magamat benne! Nem érdekel hol vagyok " ütött-kopott", az élet túl rövid ahhoz, hogy lemondjunk a félelmeink miatt a számunkra örömet okozó dolgokról, legyen szó egy ruháról vagy régóta dédelgetett álmokról! Szóval hajrá!  #anyaborbenblog #momoftwo#momstyle #mostnagyonokosatmondtam #deakkoris


Legaktuálisabb #napom idézet a hónapban:



Kedvenc bejegyzésem ebben a hónapban:


Életemben először voltam tőlük külön. A bejegyzésben elmesélem milyen volt.

Kedvenc bejegyzésem mástól:


Ha a való életben is ismerném Rékát (Mennyei Káosz) és nem csak a néha megejtett messengeres beszélgetéseink kötnének össze, meg az, hogy a gyermekeink egy napon születtek, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó barátnők lennénk. A napokban terveztem írni én is a témáról, de elvetem, mert ez a cikk olyan az elejétől a végéig, mintha az én gondolataim lennének! 


Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban?


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Azt a HM csukat rendeltem meg enis, csak rozsaszinben, mar alig varom megerkezzen :D :D a nyaklancok nagyon szepek <3

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!