#anyavagyok hét: 5 dolog, ami miatt minden anya szuperhős!

by - május 06, 2018

Néha fáradt vagyok és néha ideges. Néha csak kávéval sikerül túlélnem a napot és nincs más egyenruhám csak a jó öreg mackónadrág. De anyaként a világ legjobb melója az enyém és biztos vagyok benne, hogy a gyermekei szemében minden anya egy szuperhős! Te is!


 1. Mindent kibírunk!

Léptél már rá LEGO kockára? Rúgtál már bele a kiságy sarkába, amikor éjjel a felsíró gyermekedhez siettél a vaksötétben?  Evickéltél már át egy influenzás időszakot úgy, hogy téged nem döntött le a lábaidról a betegség? Akkor minden bizonnyal te is rendelkezel sérthetetlenség szuper képességével! Ez a tulajdonság teszi lehetővé azt is, hogy az anyák mindent túléljenek és még fél lábon, zombi üzemmódban is végigcsináljanak egy fogzós, hasfájós vagy éppen hisztivel tarkított napot! Az anyák nem ismernek lehetetlent!

2. A szuper erőnk létezik!

Persze nem vagyok képes lézert lövellni a szemeimmel, bár szerintem egy-egy helyzetben tudok velük villámokat szórni, de az biztos, hogy nemalvásban, hiszti és dackorszak túlélésben, mi anyák kenterbe verjük az összes képregény szuperhőst! Aztán ott van még a teherbírás is, mint extra, hiszen ki tudna még rajtunk kívül egy gyerekkel, egy kismotorral és a heti bevásárlással a kezeiben egyensúlyozva elevickélni hazáig?!


3. Multifunkcionálisak vagyunk!

Egyszerre tudunk ebédet főzni, hivatalos ügyet elintézni, miközben egy kitörni készülő hisztit csillapítunk. Egy papírdobozból is képesek vagyunk kreatív játékot ácsolni és fejből fel tudjuk sorolni a hűtőnk tartalmát, beleértve azokat a dolgokat is, amiket már hetek óta ki kellett volna dobnunk belőle. Anyuka bloggerként nem csak az új gyerekdalokkal és mesehősök neveivel kell lépést  tartanom, hanem az online téren is, hiszen ez a világ ma már ugyanolyan lélekjelenlétet igényel, mint az, amikor a lányok először ültek futóbiciklire. Mi anyák rengeteg újdonságot vagyunk képesek megtanulni és a kreativitásunk sosem lankad.


4. A puszink mindent meggyógyít!

Az anyák nem csak arról híresek, hogy mindenre tudják a választ, hogy ami apró darabokra törött meg tudják ragasztani és képesek 2 összetevőből is 3 fogásos ebédet varázsolni, hanem a puszik gyógyító hatásának különleges birtokában is vagyunk. Bekoppant egy fej, lehorzsolódott egy térd, Anya puszija azonnal gyógyírt jelent minden bibis felületre. Ugyanide tartozik még a gyógyító tenyerünk is, amivel nem csak azt tudjuk megállapítani egy pillanat alatt, hogy lázas a csemeténk, hanem álomba is ringathatunk egy álmos fejecskét.

 5. A szívünk végtelen

A legeslegjobb képesség az összes közül, ami miatt képesek vagyunk pityeregni a kinőtt ruhák felett, amiért szintén párás szemekkel nézzük, ahogy a gyermekünk először megy be az ovis csoportba vagy egy fárasztó és hisztis nap után is ölelések és puszik között búcsúzhatunk el egymástól. Mert Anya szíve kifogyhatatlan és mindig van egy kedves szava vagy mosolya, akkor is ha fáradt vagy sok a dolga. 


A bejegyzést a Telenor támogatta. Az általam is viselt Temporary design #anyucool tetkó kollekció darabjait beszerezhetitek a Telenor üzletekben. Üzenjetek Anyukátoknak egy egyedi tetoválással, hogy tudja Ő is szuperhős! 


És Te miért vagy szuperhős anyuka?



Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!