Ezeket szerettem az elmúlt időszakban / Cosmopolitan Blogger Day, kávé függőség, sorozat ajánló /

by - november 10, 2017

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy a mostani kedvenceimet nem kötöm hónaphoz, hiszen rengeteg élmény, pillanat vagy éppen tárgyi dolog van a listámon, amiről szeretnék beszámolni Nektek. Szeretem ezeket a bejegyzéseket szerkeszteni és írni, mert ilyenkor mindig visszanézem, hogy mik történtek velem, minek örültem, ez a visszatekintés pedig újra feltölt energiával és jó érzésekkel.

Jegeskávé függő lettem

28 éves koromra végül elérkezett az én életemben is a pillanat, amikor kit tudom jelenteni, hogy szeretem a kávét és örömmel fogyasztom. Persze van egy szűk keresztmetszet, amiből még így sem tudok kimozdulni, de azt biztosan tudom, hogy legalább egy doboz jegeskávé csodákat művel velem egy fáradt reggelen.




Cosmopolitan Blogger Day 

Idén egy kicsit különlegesebb és izgalmasabb érzéssel indultam el a Cosmopolitan által megszervezett blogger napra, mert én is jelölt voltam az év feltörekvő bloggere kategóriában. Végül nem nyertem díjat, de ez egyáltalán nem szomorított el, hiszen már az "esélyes kategória" is hatalmas sikerélmény volt a számomra és nagyon hálás vagyok minden biztató és szavazatért, amit ezzel kapcsolatosan kaptam tőletek. 


Újabb csodás hazai alkotók 

Fel sem tudnám sorolni azt a rengeteg kreatív és kézügyeségben nagyon tehetséges embert, akikkel az elmúlt időszakban megismerhettem és együttműködhettem. Öröm ezt a sok szép holmit a blogon is bemutatni, mert úgy gondolom, hogy ezek a hazai alkotók megérdemlik, hogy még többen megismerjék a munkájukat!

Miazzz by miaszösz hordozós koala maci és Accessories by Emcsi ékszerszett

Egy álom bepótolva

Különleges alkalom volt számomra, amikor Tomival kettesben elmentünk bepótolni a jegyes fotózásunkat. Tudom, hogy kicsit furcsa és szentimentális dolognak tűnik így három év házasság és két gyermek után, de számomra nagyon sokat jelentett és örülök, hogy elkészültek ezek a fotók. Azt hiszem ez lett az elmúlt időszak abszolút kedvenc bejegyzése számomra. Itt elolvashatjátok a gondolataimat a fotózásról és megnézhetitek a képeket.


Az ősz minden árnyalata

Oké, oké ez elég elcsépelt cím lett, de tényleg szerettem az ősz összes hangulatát idén. Felfrissítettek a lányokkal tett nagy sétáink, miközben ők boldogan suhantak a motorjaikkal, boldoggá tettek a délutáni cukrászda látogatások, a gesztenye gyűjtögetés, a hulló falevelekre való rácsodálkozás. A borús napokon pedig élveztem a kanapén kucorgást, miközben valamelyik Barbie mesét néztük a lányokkal a tévében. A fényképek, csak nagyon keveset tudnak ezekből az élményekből és érzésekből visszaadni, de igyekeztem minél több pillanatot megőrizni.


Izgalmas kihívások

Ebben a hónapban úgy alakult, hogy két izgalmas kihíváshoz is csatlakozhattam. Az egyik a #novemberikoffein, melyet Rékával közösen indítottunk el és olyan izgalmas feladatokban vehettek velünk együtt részt, ami biztosan felpörget benneteket. Ha van kedvetek csatlakozni ITT megtehetitek, ha pedig olvasnátok róla, akkor ITT találjátok a bejegyzésemet erről a kihívásról.

A másik kihívás leginkább a testet mozgatja meg és ez nem más, mint a Gyerünk Anyukám! 6 hetes FORMA-BONTÓ programja, melyben minden nap 30 percet tornázom. Bevallom nagyon tartottam ettől az edzés sorozattól, de az első két nap után, még az izomláz ellenére is, nagyon élveztem a mozgást főleg, amikor a lányok is beszálltak a "mókába". ITT olvashattok erről a megmozdulásról bővebben a blogon.



Kedvenc sorozat

Nemrégiben elkezdtük nézni Tomival a This is Us című sorozatot, ami nagyon megfogott és több alkalommal meg is hatott. A múltban és jelenben játszódó történetben egy különleges hármas ikerpár életét ismerhetjük meg a gyermekkoruk meghatározó emlékeiből és a felnőtt élet nagy kihívásain át. Néha vicces, néha könnyeket csal az ember szemébe és nagyon valóságos. 


Kedvenc könyv

Ebből több is akad! Az egyik egy gyerekkönyv, méghozzá a Mindenre Képes Szótár, ami egy hatalmas böngésző és tényleg mindenre képes! Nem csak a gyerekek, de mi felnőttek is imádjuk nézegetni és mindig akad benne egy olyan részlet, amit eddig még nem láttunk. Nagyon jól szoktunk szórakozni a könyvben felbukkanó humoros utalásokon és szereplőkön, igazi színes csodavilág.

A másik kötet már felnőtteknek szól, mégpedig R. Kelényi Angelika - Az agyam eldobom/ Nő pánikban című könyve, ami dióhéjban egy pánikrohamban szenvedő Bridget Jones története. Mindamellett, hogy nagyon jókat nevettem az olvasása közben, egy nagyon fontos témát dolgoz fel, amiről nemrégiben én is készítettem egy videót, ezt ITT megnézhetitek.


Kedvenc videó

Láttátok már a legutóbbi közös, beszélgetős videónkat a férjemmel, amit az autóban vettünk fel? Én nagyon élveztem ennek a videónak az élkészítését és máig az egyik kedvencem.



Ezeket szerettem még az elmúlt időszakban:

Megtalálni azt az illatot, amit egész nap tudnék szagolgatni magamon / Hétvége kettesben / Mozizás a második sorból, de nem törődni vele / Finom ebéd a barátokkal / Ovis élmények a lányokkal - elmorzsolt könnycseppek / Készülődés a 2. születésnapra / Kaktuszok / Hangulatfények, gyertyák és plédek / A réteges öltözködés szépségei / Új őszi ruhadarabok turiból / Pozitív visszajelzések /Közös muffin sütés a lányokkal / Első buszozás önállóan, hármasban / Meseolvasások / Apa bunki építései és fodrászkodási tudománya / Élő adások hangulata és pozitív energiája / Élvezni a videózást / Két beszélni tanuló gyermek aranyköpései és a felfedezés, hogy kommunikálunk! /  





Kedvencem Instagram pillanatom




Nektek?


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Annyira, de annyira édesek a lányok, az utolsó fotót pedig megkönnyeztem (pedig nagyon kevés dolog van, amin el tudok mostanában érzékenyülni).... úgy néz ki, öregszem. :)
    Az idei őszt én is nagy szeretem, rég volt ilyen kellemes időjárású, színes-szagos őszünk.
    A Blogger-díj jelöléshez gratulàlok! Biztosan remek érzés lehetett! :)

    VálaszTörlés
  2. Mi az a bunki?
    Ezeket a Mizo kávékat én is megszerettem, délutáni babakocsis sétak alatt iszogatom. Mondjuk inkább cukros tejital, mint kávé :-)
    A lányok mennyit tévéznek? Mikor kezdték?

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!