Novemberi Koffein! Pörgesd fel velünk a Tested, a Lelked és az Elméd

by - október 27, 2017

Valami olyasmire szeretnénk meghívni Téged Rékával, amire nekünk is szükségünk van. Valamire, ami kicsit felráz és felpörget... mint egy igazán jóleső kávéban vagy teában a Koffein.


A november nem egy egyszerű hónap. Már nyomaszt az ősz, korán sötétedik, hamarosan itt az év vége,  és az ahhoz tartozó lezárások, munkák, teendők. A levelek már nem sárgák, de hó sem fehérlik még (általában). Amolyan befelé figyelős, értékelős, csendes időszak. Tökéletesen alkalmas arra, hogy a téli álmot aludni készülő önmagunkat inkább kicsit ösztönözzük, inspiráljuk, felpörgessük és tegyünk magunkért, még ebben az évben.

Ezért találtuk ki Rékával, a Habfürdő blog írójával, ezt a kis novemberi kihívást, amihez leginkább önmagadra lesz szükséged, és napi néhány percre, amit a testedre, a lelkedre és az elmédre tudsz szánni.

A kihívás alapvetően ebben a zárt facebook csoportban fog zajlani. Rékával közösen, 30 napon keresztül minden napra kitaláltunk egy kis napi teendőt, amelyek három téma-kör köré fonódnak: egyik nap testünkért, másnap a lelkünkért, harmadnap pedig az elménkért teszünk valamit, így folytatva a sort, egészen november végéig, hogy a karácsonyi készülődésbe már kicsit megújulva tudjuk belevetni magunka

Milyen jellegű dolgokra számíthatsz? Íme 3 a harmincból:
Lélek: Színezz ki egy idézetet
Test: Táncold végig a kedvenc számod
Elme: Takaríts az elektronikus eszközeiden, fiókjaidban.

De nem pusztán egy mondatot szeretnénk adni neked nap-mint nap, hanem ahhoz kapcsolódó inspirációkat, gondolatokat, miérteket is. Amihez majd ti is hozzáadhatjátok saját magatokat.

Apróságok, amelyek felpörgetik a mindennapjaid és amelyekért hálás leszel önmagadnak. Nem állítom, hogy mind kellemes feladat lesz... mert ki szeret a mappái között bogarászni, és törölgetni például, annak érdekében, hogy több tárhelye legyen, vagy rendezett legyen az összkép. De ha megcsináltad, az már nagyon jó értés, nem igaz? ;)

Nagyon izgalmasnak tartom, hogy ebbe a kihívásba közösen vághatunk bele. Az ősz komorsága néha elfeledteti velem azokat az apró dolgokat, amiket szeretek és örömet okoznak, ezekkel az apró feladatokkal viszont minden napra garantált a feltöltődés és kikapcsolódás. Remélem minél többen együtt leszünk a csoportban, hogy egymást is motiválva felpörgessünk magunkat.

Részt venni a kihívásban a Facebook csoportba való jelentkezéssel tudsz. Az, hogy jelentkezel nem ró rád semmilyen kötelezettséget! Az is elég, ha figyelsz, de nagyon-nagyon örülnénk, ha te is aktív részese lennél a csoportnak.

Ha esetleg megosztanád, hírét vinnéd a kihívásnak, vagy majd egy-egy napon a "nagyvilág" elé is kitárnád, hogy miben is veszel részt, használd minden felületen a #novemberikoffein hashtaget.


A Koffein adagolása november elsején indul, egy lélekhez szóló gondolat ébresztővel.
Akkor sincs semmi, ha te esetleg később csatlakozol, hiszen a csoportban a posztok nem vesznek el, vissza tudod nézni majd, el tudod olvasni, és ha szeretnéd "be is tudod pótolni" őket.

Pörgesd fel velünk a Tested, a Lelked és az Elméd!
Nagyon sok szeretettel Várunk!

Réka és Fanni

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!



You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa! Esetleg emailben is követheted a kihívást!

      Törlés
    2. Ha megadod az email címed, akkor küldöm neked naponta a feladatokat.

      Törlés
  2. De ha az egy kedvenc számból egy egész délutános dance party keveredik takarítás helyett, az a ti lelketeken szárad...! :D Csak viccelek, szuper kezdeményezés, köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!