Good Stuff Box: Egy meglepetés doboz, amit Te magad állíthatsz össze!

by - október 09, 2017

Nagyon szeretem a meglepetésdobozokat, de bevallom, olyan emberként, aki felnőtt fejjel is képes kikutatni az ajándékait, néha nehezen viselem a meglepetések okozta pozitív frusztrációt. A Good Stuff Box-ban viszont megtaláltam a tökéletes meglepetés élményt, hiszen úgy okoz örömet, hogy közben pontosan tudom, hogy mi vár rám a dobozban.


A Good Stuf Box titka abban rejlik, hogy egy fix összegért (5990Ft) négy darab holmit válogathatunk össze az oldal kínálatából a saját ízlésünk szerint. Bár úgy tűnik, hogy ez nem tartogat nagy meglepetéseket, de valahol mégis öröm és izgalom kerít a hatalmába, amikor böngészem a webshopot, mely nőknek, anyukáknak, gyermekeknek és még a férfiaknak is tartogat nagyszerű holmikat. A folyton megújuló választéknak köszönhetően sohasem lesz unalmas és mindig újabb és újabb meglepetéseket pakolhatunk a dobozokba.

Miután összeválogattuk a boxba kerülő teljes kiszerelésű  termékeket - hiszen ebben a dobozban csak azokat kapunk -, az ingyenes szállításnak köszönhetően nem kell plusz költségeket fizetnünk, a doboz árát pedig rendezhetjük utánvéttel a futárnál is. Ez szerintem nagyon biztonságos és kényelmes opció.



A nyolc termék közül, amelyek az én csomagomban lapultak, szerepelt az Abura belga csokis habfürdője gyerekeknek, az African Spa szakállápoló az apukák örömére, a Phi Cosmetics szemkörnyékápolója anyának a reggeli frissességért valamint a Refan Lágy rózsa parfüm-je és szintén rózsás testradírozó szappan szivacsa, amivel puhává és illatozóvá varázsolhatjuk a bőrünket egy hosszú és lazító fürdés során. A legnagyobb kedvenceim a BlueBerry Cosmetics grapefruit ajakbalzsamja és a Maki Maki  design falmatricák lettek, melyekkel a lányok szobáját szeretném majd dekorálni.

Szerintem a doboz nem csak önmagunknak lehet nagyszerű meglepetés, de ajándékként, különleges alkalmakra is tökéletes lehet, ha csupa olyan holmival pakoljuk tele, ami az ajándékozottunknak örömet okoz.

Amire most mindenképpen érdemes lecsapni a Good Stuff Box-ban:

  • Rollos, nagy méretű övtáska – Lilla Sellei Bags
  • Pocket trailer 
  • Sóhegyecske – BabyMountain
  • Üveglencsés fülbevaló és nyaklánc, zöld – Kóbor függők

A bejegyzés együttműködés keretein belül született meg.

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!