Én és a Pinterest

by - április 10, 2017

Sziasztok!

Talán az olvasás után a második kedvenc hobbim a képgyűjtő oldalakon való szörfölés. Temérdek ötletet, inspirációt és motivációt gyűjtöttem már ezek segítségével és előfordult, hogy a blogolás egy-két technikai kérdését is ezeken az oldalakon sikerült megfejtenem. Egyszóval sokat köszönhetek, különösen a Pinterest-nek, ebben a bejegyzésben pedig elárulom azt is, hogy miért vagyok hálás ennek az oldalnak.

A stílusom
Tény, hogy az utóbbi hónapokban nem feltétlenül a divatos, hanem inkább a praktikus és gyors öltözködést helyezem előtérbe, ha a szekrényembe kukkantok, de nem egyszer segített nekem az oldal abban, hogy tudjam, mit mivel érdemes párosítani és a bokacsizma tényleg nem fura, ha kivillan a bokám, sőt! Azt szeretem a leginkább, hogy elég beírnom egy ruha nevét, amit szeretnék felvenni és egy kattintás után máris ezer outfit ötlet közül válogathatok. Kell ennék nagyobb divat lexikon egy nőnek?


A frizurám
Nekem, aki örök nyughatatlan, ha a hajáról van szó, igazi paradicsom ot tár elém a Pinterest "Hairstyles" keresőszava. Mióta a hajszínekkel is kísérletezek, talán még jobban rákattantam az "Ombre" "Shorthair" "Bangs" címszavakra. Szerencsére bőven van ihlet adó kép, így az álomfrizura is meglesz hamarosan!


A gyönyörű esküvői inspirációk
Számtalanszor férjhez tudnék menni, ha az összes ötletet és témát meg lehetne valósítani, amit annak idején az esküvőnk megszervezésének ideje alatt összegyűjtöttem. Valószínűleg több, mint tíz féle menyasszonyi ruhám is lenne, ha gyűjteményemet nézem. Bár az esküvőn már jó 2 éve túl vagyunk, továbbra is szeretem az ilyen témájú képeket nézegetni és elmenteni, mert gyönyörűek.


Az ötletek
Többek között az oldalnak köszönhetően pattant ki a fejemből, hogy készítettek magamnak egy "anyuka" gyűrűt a lányok nevével, hogy nyuszis képek fogják majd díszíteni a gyerekszobát, hogy képekből montázst készítek majd a családunkról a folyosónk falára, hogy milyen tortát készíttetek majd Sára és Dorka első szülinapjára és milyen kézzel készített ajándékkal lepem majd meg a férjemet Valentin napon. Az ötletek tárházáért csak a Pinterest-en kell böngészni, imádok DIY dolgokat felkutatni.


A motivációm
Minden napra erőt adó gondolatok, mosolyt csaló mondatok, elgondolkodtató bölcsességek. Szeretek ilyeneket olvasni és természetesen veletek is megosztom a kedvenceimet a blog Facebook oldalán.

Warrior not worrier t-shirt:
képek forrása: Pinterest


Ha tetszett oszd meg másokkal is!

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Régebben sokat nézegettem a pinterestes képeket, aztán valahogy alább hagyott a lelkesedésem, de mostanság újra függő vagyok, csak kár, hogy úgy beszippant, hogy az időről teljesen megfeledkezem.. :D
    Ugye csinalsz majd 'én és a pinterest' outfit bejegyzést? Annyira szeretem nézni, hogy hogyan is lehet átültetni a valóságba egy-egy outfitet.. :)

    VálaszTörlés
  2. Amióta olvasom a blogodat és bemutattad nekem a pinterestet, azóta vagyok én is rágyógyulva. Hihetetlen ötletek sokszínű variációját tárja a nagyérdemű elé úgy, hogy mi magunk is megvalósíhatjuk az oldal adta lehetőségeket. :-)

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!