Ilyen egy hétvégi szülői szabink! / Elszöktünk egy hétvégére /

by - február 25, 2019

Nemrégiben kivettünk egy kis szülői szabit és megszöktünk egy hétvégére kettesben. Mióta megszülettek a lányok igyekszünk tudatosan odafigyelni arra, hogy legyenek randinapjaink vagy ilyen különlegesebb hétvégéink, ami nem csak azért fontos, hogy pár napig megszakítások és közbekiabálások nélkül tudjuk megbeszélni egymással a dolgainkat, hanem azért is, mert ilyenkor újra az a nő és férfi lehetünk, akik a megismerkedésünk idején voltunk. Ebben a pár napban csak egymásra figyelünk, ezt pedig hűen bizonyítja a bejegyzés végén látható videó is, amiben megismerhetitek egy teljesen új arcunkat!  Bár talán tőlem nem lesz annyira megszokott a sok nevetés! 


Jelentem megtaláltuk a tökéletes helyet, ahol kicsit elbújhattunk a hétköznapok elől , feltöltődhettünk és újra egymásra hangolódhattunk.

Tiszakécskén a Barack Hotel tökéletes helyszín arra, hogy kicsit lelassuljon és relaxáljon  az ember. Családias hangulatának és a figyelmes kiszolgálásnak köszönhetően azonnal otthon éreztük magunkat.  Azt hiszem az is teljesen megalapozott, hogy a TripAdvisor 25 legjobb magyar szállodái közül ez a szálloda a 6. helyezést érte el! Előre lelövöm a poént, aki ellátogat a Barackba, egy abszolút megfizethető minőségi szolgáltatást és színvonalas wellnessélményt fog kapni. Szerintem felejthetetlen élmény lesz, de én joggal vagyok elfogult, hiszen átéltük már ezt az élményt. 

Ami azonnal megfogott az a szálloda designja, ami nekem a vízi világot juttatta az eszembe. A szobánkban is zöldes, kékes árnyalatok uralkodtak. A Bergeron lakosztályhoz a kényelmes nappali és háló mellett, két fürdőszoba is tartozik, melyek közül az egyikben infraszaunát és maszzsázskádat is találunk. 

Sokszor az apró részletekért teljesen odáig tudok lenni, így nagyon tetszett a fürdőszobai szépségápolási termékek minősége, a kávé és tea bekészítés és persze a pezsgő és finom gyümölcskosár is arról tanúskodott, hogy a szálloda nagy hangsúlyt feketet arra,  hogy a kikapcsolódás náluk igazán felejthetetlen legyen. 

Na és persze ne feledkezzünk meg a rejtett erkélyen a jakuzziról sem, ami szintén a lakosztályunk egyik különlegessége volt, hiszen elsőként  ez keltette fel  az érdeklődésünket!

Mert bármilyen túlzásnak is tűnik, de két felfrissülésre vágyó szülőnek éppen ez az ami kell! Meg persze egy romantikus pillanatokra vágyó párnak is tökéletes, de azért mi inkább az elsőkként érkeztünk! Eleinte szégyenlősen és kicsit zavarban bontogattuk ki a jakuzzit, hiszen korábban sosem próbáltunk hasonlót, de később már nagyon is élveztük, hogy a szabad ég alatt lustálkodhatunk.


Igen lustálkodhatunk! És tudjátok mit? Ezt szülők szájából biztosan nem gyakran hallani, de szerintem ilyenkor abszolút megengedett, sőt szerintem kell is tudni semmit sem csinálni! Persze, oké, a lányok sokszor szóba kerültek a 2 és fél nap alatt, de igyekeztünk most nem a hiányukban tobzódva és kis aranyos mondásaikkal tölteni a hétvégét miközben wellnesseztünk.

Ezer éve nem úsztam ilyen frissítőt a nagy medencében - eddig azt hittem, hogy nem is vagyok képes ennyit úszni anélkül, hogy elmerülnék a vízben - és azt sem gondoltam volna, hogy egy szauna szeánszon a párunkkal együtt ennyire különleges lehet. A páros masszázsra mind a ketten kicsit idegesen érkeztünk, hiszen nem tudtunk mire számítsunk, de annyira kellemes és lazító program volt, hogy utána mind a ketten csak egy jó nagy alvásra vágytunk!

Rengeteget pihentünk és beszélgettünk, még többet nevettünk! A szálloda éttermének hála nagyszerűeket ettünk (minden elfogultság nélkül állítom, hogy ez lett a kedvenc szállodai éttermem)  és olyan programokat szerveztünk közösen, amire a hétköznapokon biztosan nem adódna alkalmunk.

Tiszakécske gyógyvízi adottságainak köszönhetően a kinti medencékben is jótékony hatású meleg vízben lazíthatunk, ami tökéletes olyan nem mindennapi programhoz is, mint a napfelkelte fürdőzés. Persze joggal kérdezhetitek, hogy egy gyermekmentes hétvégén minek keltünk már pirkadatkor, de higgyétek el nekem, hogy az élmény minden koránkelést megér.

Az étteremre visszatérve, különösen tetszik, hogy  a svédasztalos reggelinél széles palettáról választhatunk a növényi és laktóz mentes tejek közül és az ételválasztékban a vegetáriánusok is megtalálják a számukra megfelelő menüt. Ha pedig csak egy ebédre ülnétek be, mindenképpen kóstoljátok meg a birsalmás, ananászos grillcsirkét, hercegnő burgonyával és a grillezett kerti javakat, mert valami fenséges mind a két fogás!

Ha pedig minden kényeztető kezelést kipróbáltatok és lazítottatok a különleges szaunaszeánszok, gőzfürdők vagy medencék egyikében, érdemes kicsit kirándulni is a környéken, hiszen a szállodától csupán pár méterre a Tisza parton nagyon jót lehet sétálni, ahol hekkezők és egy szuper játszótér is található, így tavasszal és nyáron szuper szabadtéri programoknak is helyet ad ez a térség.

Nagyon jól éreztük magunkat ezen a hétvégén, kisimultan és feltöltődve érkeztünk meg a lányokért és újult energiával vágtunk bele egy újabb pörgős hétbe, a felújításba és a munkába.

A szállodához tartozó strand nagyon sok lehetőséget rejt magában, akárcsak az apartmanházak vagy a kemping rész, ami kicsit a gyerekkorom nyaralásaira emlékeztet a nyári hangulattal, lángossal és fagyival, így a lányokkal együtt is biztosan visszatérünk majd Tiszakécskére!

A hétvégénkről egy rövid videót is készítettünk nektek, ahol azt hiszem az eddigi legőszintébb pillanatainkat láthatjátok:



Ha szeretnél anyukaként csatlakozni hozzánk a következő Anyanass-ra a Barack Hotelba, akkor ITT jelentkezhetsz az eseményre!


A blog Facebook oldalán és az Instagram-on időről-időre megosztok veletek apró részleteket az életünkből a lányokkal közös mindennapjainkról, figyeljetek és kövessetek ott is, ha van kedvetek!


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!