Kedvenc anyukás mémjeim, amelyekben magamra ismerek 2.

by - október 01, 2018

Sziasztok!

Hogy indult a hetetek? Nálunk kivételesen egész zökkenőmentesen, szóval bizakodó vagyok a hét további napjait illetően és ha már ilyen jól indult, akkor arra gondoltam, hogy mivel legutóbb nagyon szerettétek az anyukás mémek sorozat első részét, ezért összegyűjtöm az újabb kedvenceimet nektek! Remélem sikerül a ti arcotokra is mosolyt csalnom, amikor leültök egy kicsit lazítani. 


Fent: 10 perccel azelőtt, hogy be kellene szállnunk az autóba.
Lent: Vasárnap hajnal 5-kor.

Mintha magunkat látnám...csak nem az autóba szállás előtt, hanem a hazaérkezés előtti pillanatokban. Egyszer szinte a csillagokat is leígértem nekik az égről, ha nem alszanak el a kocsiban 2 perccel azelőtt, hogy leparkolunk a házunk előtt.


Amikor a gyerekeid már 745. alkalommal mondják, hogy: Anya!

Ehhez nem tudok, mit hozzáfűzni. Ennek a hölgynek az arca mindent elárul és mintha tükörbe néznék!

Anyaélet
ApaéletAmikor egy anya próbál a lakásban bárhová eljutni.

Előfordul, hogy a lányok fejjel beleütköznek a fenekembe, mert olyan közel totyognak hozzám. Ilyenkor csak annyit mondanak, hogy: Jó puha!Így képzeltem el az esti fektetéseket...
És ahogy valójában történik.

Ez kivételesen ritkán fordul elő nálunk esténként, de szinte minden más esetben igaz!


A szülői lét legnehezebb része, amikor póker arcot kell vágnod, ha a gyereked valami rosszat, de igazán vicceset csinált!

Vagy mondott! Néha azt sem tudjuk, hová forduljunk a lányok apukájával, hogy elfojtsuk a nevetésünket és akkor is igazán nehéz uralkodni az arcizmainkon, amikor amúgy nagyon is szigorúnak kellene lennünk.
Amikor a gyermeked újra és újra és újra ugyanazt a dolgot mutogatja.
Erre Te: Látom!

Nálunk abszolút tombol a "Miért?" korszak. A lányok képesek a végtelenségig kérdezgetni és néha olyan érzésem van, mintha egy kvízjátékban szerepelnék és az számít, hogy hányadik kérdésig jutok el a kielégítő válaszaimmal.


Amikor végre elhagyom a házat a gyerekek nélkül.

Amikor a férjem azt mondja, hogy menjek el egy kicsit kikapcsolódni.Amikor a férjem felhív és megkérdezi, milyen a napunk a gyerekekkel.
Én: Minden fáj, meg fogok halni!

Főleg, amikor felhív a céges buliból, hogy most kérte ki a desszertet otthon pedig a gyerekek már a csilláron lógnak, annyira durva napunk volt. Utóbbi költői túlzás, de na! Értitek! :)


Nektek van kedvenc mémetek, amivel abszolút azonosulni tudtok?

Fotók forrása: Pinterest

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!