4 különleges ajándék házassági évfordulóra

by - augusztus 06, 2018

Mivel hamarosan elérkezik a házassági évfordulónk, ebben a bejegyzésben négy olyan különleges ajándékötletet gyűjtöttem össze nektek, amelyek tökéletes választás lehetnek egy ilyen alkalomra.

1. Valami finomság 


Tomival nagyon szeretünk nassolni, én pedig egyenesen csokiimádó vagyok, így számunkra mindig tökéletes meglepetés egy kis édesség. Nemrégiben fedeztem fel a Demeter kézműves csokoládékat, amelyek különleges ízviláguknak és egyedi csomagolásuknak köszönhetően önmagukban is remekművek, így ajándékként is tökéletesen megállják a helyüket bármilyen alkalommal. Nekem a belga csokoládés tábla lett a kedvencem, amelyben hatalmas aszalt eper darabok és berkenye tette izgalmasabbá a csokit.

+tipp: Válasszátok ki a kedvenc félemeleteket, bújjatok össze a kanapén és nassoljatok. Néha az egészen apró közösen eltöltött pillanatok is nagyon sokat jelentenek.

2. Páros kulcstartó


Tomi mindig hadilábon áll a kulcsa megtalálásával. A táskájában gyakran eltűnik és nehezen tudja felkutatni. Férfi lévén nem nagyon foglalkozik azzal, hogy egyedivé vagy feltűnővé tegye, nem úgy mint én, akinek már legalább 5 fajta dísz lóg a kulcscsomójáról. Ezért gondoltam, hogy idén egy olyan aprósággal lepem meg, ami hasznos és egyedi egy saját tervezésű kulcstartóval, amit a közös családi fényképünk díszít. A Nusky Toys weboldalán gyorsan és egyszerűen meg tudtam alkotni a saját elképzeléseim alapján a kulcstartót és a rendelés leadása után hipp-hopp meg is érkezett. Jelentem, a férfinek nagyon tetszik és különösen örült neki, hogy egy családi fényképünk szerepel rajta. 

3. Egyedi illusztrált bögrék


Radics Anikó munkáira nem olyan régen figyeltem fel az Instagram-on, de azonnal beleszerettem az illusztrációiba. Amikor megláttam a festett portrékkal ellátott különleges páros bögréit, azonnal tudtam, hogy idén egy ilyen darabbal is szeretném meglepni magunkat a házassági évfordulónkon. Anikó nagyon kedves, némi egyeztetés valamint fotó küldés után már el is készítette nekünk a bögréket, amihez ajándékként egy posztert is kaptunk a bögréken szereplő rólunk készült illusztrációkkal (ezeket is megmutatom hamarosan egy videóban), ami azóta már ki is került a nappalink egyik központi helyére. Imádom ezeket a darabokat, jelenleg dekorációként szolgálnak az egyik polcunkon és nagy öröm rájuk nézni, de biztosan fogunk kávézni is közösen velük. 

+tipp: Az Anikó által illusztrált páros vagy családi poszterek és bögrék nászajándéknak vagy születésnapokra is kitűnő választás lehet, sőt most egyedi babaposztereket is készít, amiket szintén érdemes megnézni. Én már jeleztem Anikónál, hogy a lányok portréját is szeretném megrendelni, amit szintén alig várok!

4. Randi élmény dobozban


Bár próbáltam már meglepetés dobozokat, a TABOOX Date doboz kibontásakor sikerült nagyon meglepődnöm! Ehhez hasonló tartalom még nem szerepelt a blogon, de bevallom őszintén, hogy engem nagyon érdekelt ez a doboz és a benne lapuló termékek. Szerintem egy házasságban - főleg, ha gyerekek is születnek - nagyon fontos, hogy a mindennapos teendők és elfoglaltságok mellett legyenek olyan alkalmak, amikor férfiként és nőként is szentelhetünk időt egymásra. Tomival a lányok születése óta rendszeresen tartunk randiestéket és odafigyelünk arra, hogy bizonyos időközönként kettesben is csináljunk programokat. Ez nem mindig egyszerű és bizony sokszor közbe jön valami, ami meghiúsítja a romantikus terveinket, de törekszünk rá, hogy minden hónapban legalább egyszer adódjon ilyen alkalom.

A TABOOX Date doboz szerintem tökéletes arra, hogy kézhez kapjunk egy komplett randiélményt, melynek segítségével közelebb kerülhetünk egymáshoz és egy kis izgalmat csempésszünka a mindennapokban.  


A doboz nagyon igényes és különleges, gondosan összeválogatott kiegészítőket és termékeket rejtett. A jelenlegi kiadásban 5 teljes termék, 1 feromonos parfüm, 1 masszázsgyertya, 1 csillámló testpúder, 1 hűsítő és egy forrósító balzsam valamint egy csipkemaszk és 2 szerepkártya található, melyből az utóbbiakon pontról-pontra követhetjük a randinkhoz szükséges lépéseket.  

Szerintem nagyon izgalmas és  színvonalas válogatás lett. Számomra a dobozban rejlő termékek még abszolút az elfogadható kategóriába tartoznak, ha a felnőtt tartalmat tekintjük és szerinten izgalmas, új kaland lehet egy közös TABOOX randiélmény, még akkor is, ha eleinte talán kicsit zavarba vagyunk. 


+tipp: Ha felkeltette ez a meglepetés doboz az érdeklődéseteket, de úgy érzitek, hogy a randi szett nem nektek való, akkor érdemes lehet belekukkantanotok TABOOX Reader könyves meglepetés dobozba vagy a TABOOX Leánybúcsú dobozaiba! Én a könyves kiadásra még biztosan benevezek egy alkalommal, mert az is nagyon izgalmasnak ígérkezik az előzetesek alapján.


Ti meg szoktátok lepni valamivel egymást a házassági évfordulótokon?

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Vmilyen festménnyel, grafikával, a randizás, romantika nem a mi műfajunkm.

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!