Jegyes fotózásunk

by - október 16, 2017

Nemrégiben egy régi álmom vált valóra, hiszen jegyes fotózásunk jártunk T.-vel. Persze most jogosan merülhet fel bennetek, hogyan lehetséges ez, hiszen már több, mint három éve házasok vagyunk! Lehet, hogy kicsit szentimentális dolog ez a részemről, de én mindig szerettem volna bepótolni ezt a fotózást, ami valami miatt elmaradt nálunk annak idején a nagy nap előtt.

A mostani alkalom viszont több szempontból is tökéletesnek tűnt a képek elkészítéséhez. Először is azért, mert nemrég volt a 3. házassági évfordulónk és egy igencsak göröngyös időszak után, szerettük volna illő módon megünnepelni a házasságunkat, másodszor pedig  azért, mert ez alkalomból lehetőségem nyílt egy különleges ruhát viselni a Rosie Decoration jóvoltából, amit pont egy ilyen romantikus, őszi környezetben képzeltem el.


Az esküvőnk óta nagyon fontosak lettek számomra a fotók. Az volt az első olyan alkalom, amikor ténylegesen elkezdtem értékelni ezeket a különleges pillanatokat megörökítő felvételeket és azóta is töretlenül tart a vonzalmam. A várandósságom óta rengeteg fénykép készült már a lányokról és a családunkról, amit időről-időre előhívatok és albumba rendezek vagy fotókönyvként őrzök. Nagyon szeretem elővenni és nézegetni ezeket és ma már - anyukáméknak hála - a gyerekkoromat felidéző képekkel teli dobozom is van, amibe tovább gyűjtöm a saját családunk történetét megörökítő képeket. Számomra a fényképek nagy jelentőséggel bírnak, ezért mindig teremtek alkalmat arra, hogy megörökíthessük a különleges pillanatokat. 

A "jegyes" vagy inkább házas fotózásunkat mind a ketten nagyon élveztük és bár T. kicsit nehezebben oldódik fel a kamera előtt, végül mindannyian nagyokat nevettünk, hiszen sok vicces pillanatot okozott, hogy régóta nem voltunk csak így kettesben a lencse előtt. A fotózás után viszont mind a ketten arra a megállapításra jutottunk, hogy még közelebb hozott minket egymáshoz ez az alkalom, hiszen az utóbbi időben ritkán nyílt lehetőségünk ilyen nyugodt körülmények között egymás szemébe nézni, fogni a másik kezét vagy csókot váltani. 

A gyerekek nagyon sok örömet adnak az ember életében, de születésükkor óhatatlanul is ők kerülnek első helyre, minden más pedig hátrébb sorolódik a ranglistán. Valahogy így természetes. Számomra viszont nagyon fontos, hogy Anya és Apa szerepeink mellett, megmaradjon egy részünk Férjnek és Feleségnek, Nőnek és Férfinak is egymás szemében. Ez pedig nem kis munka és az utóbbi időben tanultam meg igazán, hogy ne vegyem természetesnek a házasságunkat és a kettőnk közötti kapcsolaton folyamatosan dolgoznunk kell.








Ismét Erika (Sunny Photo) fotózott bennünket, helyszínül pedig a Duna árterét választottuk ami szerintem tökéletes volt az elképzeléseinkhez. Őszies és romantikus. Már a fotózáson bepillanthattam egy kicsit a fotókba és akkor is az volt a benyomásom, hogy olyan, mintha egy Jane Austen vagy Bronte lányregény részlete elevenedett volna meg a képeken, amelyekről kamaszkoromban gyakran olvastam és álmodoztam, ezért pedig még különlegesebbek a számomra az elkészült képek.

Gyűrű és fülbevaló: Zenzero






Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Fantasztikus képek! Csak úgy sugárzik rólatok a boldogság és a szerelem :)

    VálaszTörlés
  2. Kicsit nem értem ezt a bejegyzést. Miért nem lehet őszi fotósorozatnak hivni? Te magad is irod hogy furán hangozhat a jegyesfotózás. Ráadásul semmi "jegyesség" nincs benne, gyűrű vagy valami. A képek amúgy szépek, bár kicsit fekete özvegynek tűnsz rajta, valahogy a világosabb ruhák jobban állnak neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerettem volna egy történetet megosztani a képekkel együtt ez pedig nekem a jegyesfotózáshoz kapcsolódott és talán még annál is többről szól. Köszönöm Anett a kommentedet!

      Törlés
  3. Évfordulós fotózás. De sztem legközelebb próbáljátok meg a férjed ruháját vagy a színeit a tiedhez hangolni. A tied drámai, az övé hétköznapi.
    De egyébként még millió szép évet kívánok :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt m3g külön csodálom, hogy van erő bennetek a szülői szerepen túl. Bennem nincs. Kellene, hogy legyen, de egyelőre nincs. Sajnos :-(

      Törlés
  4. Szép képek, bár a ruha talán tényleg nem a legjobb választás neked. De a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, és egy kedves emlék lett amit másoknak is megmutathattok.

    VálaszTörlés
  5. Talán a ruhák stílusának/színeinek összhangja tényleg nem sikerült túl jól, viszont szerintem nem ez a lényeg! Sokkal fontosabb, hogy köztetetek, a lelketek között harmónia és szeretet van, ami a képeket nézegetve is gyönyörűen érződik! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem T. ruhája is tetszik, a tiéd meg csodaszép :)

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!