Good Stuff Box: Egy meglepetés doboz, amit Te magad állíthatsz össze!

by - október 09, 2017

Nagyon szeretem a meglepetésdobozokat, de bevallom, olyan emberként, aki felnőtt fejjel is képes kikutatni az ajándékait, néha nehezen viselem a meglepetések okozta pozitív frusztrációt. A Good Stuff Box-ban viszont megtaláltam a tökéletes meglepetés élményt, hiszen úgy okoz örömet, hogy közben pontosan tudom, hogy mi vár rám a dobozban.


A Good Stuf Box titka abban rejlik, hogy egy fix összegért (5990Ft) négy darab holmit válogathatunk össze az oldal kínálatából a saját ízlésünk szerint. Bár úgy tűnik, hogy ez nem tartogat nagy meglepetéseket, de valahol mégis öröm és izgalom kerít a hatalmába, amikor böngészem a webshopot, mely nőknek, anyukáknak, gyermekeknek és még a férfiaknak is tartogat nagyszerű holmikat. A folyton megújuló választéknak köszönhetően sohasem lesz unalmas és mindig újabb és újabb meglepetéseket pakolhatunk a dobozokba.

Miután összeválogattuk a boxba kerülő teljes kiszerelésű  termékeket - hiszen ebben a dobozban csak azokat kapunk -, az ingyenes szállításnak köszönhetően nem kell plusz költségeket fizetnünk, a doboz árát pedig rendezhetjük utánvéttel a futárnál is. Ez szerintem nagyon biztonságos és kényelmes opció.A nyolc termék közül, amelyek az én csomagomban lapultak, szerepelt az Abura belga csokis habfürdője gyerekeknek, az African Spa szakállápoló az apukák örömére, a Phi Cosmetics szemkörnyékápolója anyának a reggeli frissességért valamint a Refan Lágy rózsa parfüm-je és szintén rózsás testradírozó szappan szivacsa, amivel puhává és illatozóvá varázsolhatjuk a bőrünket egy hosszú és lazító fürdés során. A legnagyobb kedvenceim a BlueBerry Cosmetics grapefruit ajakbalzsamja és a Maki Maki  design falmatricák lettek, melyekkel a lányok szobáját szeretném majd dekorálni.

Szerintem a doboz nem csak önmagunknak lehet nagyszerű meglepetés, de ajándékként, különleges alkalmakra is tökéletes lehet, ha csupa olyan holmival pakoljuk tele, ami az ajándékozottunknak örömet okoz.

Amire most mindenképpen érdemes lecsapni a Good Stuff Box-ban:

  • Rollos, nagy méretű övtáska – Lilla Sellei Bags
  • Pocket trailer 
  • Sóhegyecske – BabyMountain
  • Üveglencsés fülbevaló és nyaklánc, zöld – Kóbor függők

A bejegyzés együttműködés keretein belül született meg.

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!