5+1 ajándék, aminek örülnék a születésnapomon + BLOG SZÜLINAPI KÉRDŐÍV

by - február 05, 2018

Minden évben van egy nap, amit szerintem az ember lelkiismeret furdalás nélkül tölthet el úgy ahogy csak szeretne. Ezek a napok a születésnapok, amikor öntörődős és önajándékozós napot tarthatunk, amikor elmehetünk megenni egy finom ebédet és desszertet rendelhetünk anélkül, hogy aggasztanának minket a kalóriák vagy a plusz kilók, amikor az egész nap telhet a kényeztetés jegyében egy forró fürdővel, házi wellnesszel, miközben nyugisan olvasunk egy jó könyvet a kádban és ezen a napon megajándékozhatjuk magunkat valami olyasmivel, amit egy "átlagos" hétköznapon nem engednénk meg magunknak.

Kicsivel több, mint egy hét múlva 28 éves leszek. A születésnapjaim mindig különleges napok számomra, nem kifejezetten az ajándékok miatt, hanem azért, mert ezeket a napokat mindig belengi valamilyen ünnepélyesség és én is kicsit jobban odafigyelek ilyenkor arra, hogy boldogan és vidáman teljen el a nap. Mióta megszülettek a lányok, automatikusan kicsit háttérbe helyeztem ezt a napot, hiszen már nem a saját ünnepem, hanem a gyermekeim különleges alkalmai kerültek előtérbe, de idén szeretném ezt a napot különlegesen tölteni és megajándékozni magamat.

Továbbra is úgy gondolom, hogy megvan mindenem, még több is, mint amiről álmodhatnék, de álszent lennék, ha azt mondanám, hogy erre a napra ne gyűlne össze a képzeletbeli kívánságlistámon pár olyan tárgyi dolog, amivel szívesen megajándékoznám magamat. Azért is szeretek kívánságlistákat írni, mert így szem előtt tarthatom, hogy mire szeretnék még gyűjtögetni és beszerezni.



1. Adidas Superstar

Nemrégiben kis ideig az enyém volt egy igazán minőségi, replika darab ebből a cipőből, aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy a cipő nem fog megnyúlni, a lábam nem fog összemenni, így már egy boldog és kisebb lábú tulajdonost boldogít az a lábbeli. Én viszont annyira beleszerettem a cipő stílusába, hogy még a hőn szeretett a Conversemet is lecserélném miatta, így megfogadtam, hogy mindenképpen összegyűjtök egy eredeti darabra tavaszig.

2. Karóra:

Már tavaly elhatároztam, hogy a 28. születésnapomra egy szép órával fogom meglepni magamat. Nem kifejezetten voltam eddig óra viselő típus, de mióta a férjemtől kaptam egy Fossil bőrszíjas darabot megkedveltem őket és úgy érzem, hogy most felnőttem egy komolyabb órához. Ez az óra jelképezné számomra az időt, amit az elmúlt hónapokban az álmaimba fektettem, a perceket, amikor boldog voltam és büszke, mert el tudtam érni mindazt, amire vágytam. 

3.  Leuchtturm 1917 - Five year emlékkönyv

A Fiók webshopjában kutakodva akadtam rá erre a naplóra, ami nagyon megtetszett. Mivel ebben az évben többet foglalkozom a naplóírással (Bullet Journal és Egy év az életemből könyv vezetése), nagyon örülnék egy ilyen emlékkönyvnek. Előre megkezdett dátumozással, minden napra 5 sor jut az élményeknek és gondolatoknak, amit nagyon élveznék vezetni. 

4. Könyvek:

Bár Fábián Janka összes Emma könyve otthon várakozik a polcon, de nagyon szeretném ezt a különleges kiadást is megszerezni, hiszen ebben benne van az egész történet egy helyen. A Harry Potter kamaszkorom egyik meghatározó története és igaz, hogy manapság már alábbhagyott a rajongásom, de mindenképpen szeretném majd a lányoknak is megmutatni ezt a varázslatos történetet, ami az illusztrált kiadással még különlegesebb lehet. 


5. Max Factor Lipfinity - 310-es árnyalat

Tökéletes példája azoknak a dolgoknak, amelyekkel sokáig szemezik az ember, de különlegesebb alkalom híján nem ajándékozza meg magát vele, így felkerül egy születésnapi, karácsonyi, húsvéti, névnapi vagy egyéb ajándéklistára. Így vagyok én ezzel a szuper tartós rúzzsal, aminek mindig halogattam a megvételét, talán a szülinapomon végre megajándékozom magamat vele.

6. Londoni út

A legnagyobb vágyam - amire tudom, hogy még várnom kell -  nem más, mint egy hosszú hétvége Londonban. Lehet, hogy sablonos, de nagyon szeretném megtapasztalni azt a hangulatot amit a város nyújt és amiről az interneten valamint már oly sok bloggernél olvastam és láttam. A nevezetes látnivalók mellett természetesen nagyon szívesen ellátogatnék  a Harry Potter múzeumba és kizárt, hogy hazajönnék egy Primarkos szerzemények nélkül.


A blog 7. születésnapjának alkalmából szeretnék egy kis felmérést készíteni az olvasóim között. Természetesen elsősorban a kíváncsiságomat szeretném ezzel a pár kérdéssel kielégíteni, de célom az is, hogy a blog tartalmát még inkább olyanra formáljam, ami nektek olvasóknak is tetszik. Nagyon szépen megköszönöm, ha a válaszadással segítitek a munkámat és a blog fejlődését is.

A kérdőív kitöltői között kisorsolok egy szerencsés nyertest, aki egy meglepetés csomaggal lesz gazdagabb!  A nyertes sorlása: 2017. február 28.

A kérdőívet ITT kitölthetitek.

Előre is köszönök szépen minden kitöltést!

Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon?


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Az én életemben is fontos szerepet töltött be a születésnapom mindaddig, míg a kisfiam az én dátumomhoz képest két napnyi eltéréssel megszületett május 4-én.
    Azóta arról szól, hogyan teszem az Ő szülinapját szuperré... :D
    Az adidast pedig figyeld az ecipo.hu-n, én is ott csíptem el egy 20%-os kedvezményt, így egész baráti áron megszereztem. ;)

    VálaszTörlés
  2. Jó kis lista lett! Az órás rész még meg is hatott :)
    A Lipfinyitivel nekem nincsenek jó tapasztalataim. Bár nem vagyok nagy rúzsos (sajnos), szóval lehet, hogy én voltam béna, de nekem darabokban morzsolódott le a számról. :(
    Londont megérdemelnétek, csodálatos! Sajnos egy hét sem elég rá... a Harry Potter múzeum pedig nagy álmom nekem is... Az is egy egész napos program...
    Legyen ünnepi és vidám számodra az elkövetkező időszak (is :) )

    VálaszTörlés
  3. Azt a rúzst mindenképpen vedd meg, nem fogod megbánni.

    VálaszTörlés
  4. Az a rúzs borzalmas. Száraz csomós ízé.

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!