20 furcsa dolog, amit nőként csinálok

by - szeptember 18, 2017

1. Mindig elfelejtem felíratni időben azt a fontos kis bogyót, aztán az utolsó pillanatban szerzek receptet hozzá. 

2. A piros betűs napok előtt konkrétan felfalnám a hűtőszekrényt. Úgy érzem, hogy a háztartásunkban lévő összes étel sem elegendő, hogy csillapítsa a sós, az édes vagy éppen a savanyú iránti vágyamat.

3. Tudom, hogy nem kéne este 10-kor pattogatott kukoricát ennem, de mindig megteszem. Aztán azzal nyugtatom magamat, hogy a gyerekek miatti rohangálásban majd úgyis ledolgozom azt a plusz kalóriát.


4. Naivan úgy gondolom, hogyha megnézem egy-egy étel kalóriatartalmát, akkor tudatosan étkezek.

5. Néha felveszem a harisnyámat úgy is, ha a lábujjánál már ki van szakadva, mert elfelejtettem újat venni.

6. Van, hogy egy csinos szettet mindenhová felveszek, ahol biztos vagyok benne, hogy nem találkozok olyannal, aki már láthatta rajtam.

7. Előfordul - nem is ritkán -, hogy okosan lebeszélem magamat valaminek a megvásárlásáról, aztán pár óra vagy nap elteltével, mégis megveszem és úgy teszek, mintha nem emlékeznék rá, hogy egyszer már ellen tudtam állni.

8. Sokszor megnézem magamat a kirakatok üvegében és reménykedek, hogy bentről nem látják, ahogy stírölöm a tükörképemet.

9.  Néha megállapítom, hogy csinos vagyok egy ruhában, aztán a következő pillanatban már úgy érzem, mintha kötözött sonka vagy gnóm lennék benne, így gyorsan lecserélem.

10. Néha felpróbálok ruhákat egy boltban és lefényképezem magamat bennük, holott tudom, hogy nem fogom megvenni azokat a holmikat, de csinosnak érzem magamat és ezt akkor szeretném megörökíteni.

11. Összekészítek magamnak egy csinos szettet magassarkúval, aztán az utolsó pillanatban kényelmes farmert és tornacipőt húzok, mert jobb a kényelem. 

12. Egy hosszú nap után imádom levenni otthon a melltartómat.

13. Egy nagyobb váráslás maraton után van, hogy napokig szedegetem össze a ruhacímkékről visszamaradt műanyag darabokat a lakásban. 

14. Otthon sokszor teljesen leharcoltan mászkálok egész nap, de mielőtt hazajön a férjem átöltözöm, megfésülködök és parfümöt fújok magamra. 

15. Minden télen hónapokig küzdök, hogy megnőjön a hajam, aztán jön a tavasz és hirtelen ötlettől vezérelve levágatom. Majd újra elkezdem növeszteni.

16. Minden hajnövesztéskor megesketem a férjemet, hogy nem engedi többet levágatni a hajamat, aztán abszolút teszek a véleményére, amikor eltökélem, hogy megyek a fodrászhoz egy rövidebb fazont vágatni.

17. Néha pár órával a sminkelés után veszem észre, hogy mennyire bénán sikerült az alapozás vagy éppen a szemöldök festésem. 

18. Néha összecsípem a hasamat és azt mondom: "Oké ez csak bőr, nem zsír! Nem kell fogyóznom!"

19.  Befőttes gumit teszek a nadrágjaim cipzárjára, hogy ne csússzon le folyton. 

20. Bár az anyukámtól és nagymamámtól nem ezt tanultam, de én képtelen vagyok hosszan és türelemmel főzni, ezért nagy előnyben részesítem a 30 perces kajákat. Egy karácsonyi menü pedig igazi kihívás a számomra.

És neked? Milyen furcsa dolgaid vannak?


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Nyugi, ezek nem furcsaságok :) Szerintem mi lányok mind így vagyunk ezekkel :)

    VálaszTörlés
  2. 36 éves vagyok, és még sohasem főztem húslevest vagy pörköltet, az esküvőm kivételével még sohasem volt rajtam alapozó. Nincs szexi fehérneműm, utálom a harisnyát, nem megy a tetszés, nem vágyom bókokra. Megőrjít, ha nem jutok el 3 hetente fodrászhoz, kizárólag kiengedve szeretem hordani a hajam, ami göndör és sosem vágyom kiegyenesiteni. Minden este testapolózok.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is vannak hasonló dilijeim. A csinos vagyok aztán meg gnóm teljesen igaz rám. Volt, hogy szünetben hazaszaladtam az egyetemről átöltözni, a tükörképes meg az elrontott smink szintén. Ami nálam ilyen kis furcsaság, az az, hogy ha bekattan valami akkor arrol nehezen beszélem le magamat. Egy új rúzs, vagy kiegészítő megvásárlásánál főkènt. Aztán meg konstatálom, hogy nem is igazán van arra szükségem. ☺

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!